艣roda, 20 marca 2013

KLASYCZNA PASTA JAJECZNA

Uwielbiam wszystko, co mo偶na zrobi膰 z jajek 馃槏
 Dzi艣 zapraszam na klasyczn膮 past臋 jajeczn膮. Oczywi艣cie robi臋 te偶 jej r贸偶ne wariacje wzbogacaj膮c smak dodatkami, ale dzi艣 wersja podstawowa tego pysznego przysmaku 馃槑



Sk艂adniki:
  • 4-5 ugotowanych jajek
  • 艂y偶ka majonezu
  • troch臋 musztardy (do smaku)
  • s贸l
  • pieprz
  • posiekany szczypiorek

Wykonanie:

 Ugotowane jajka 艣cieramy na tarce na oczkach (lub podusi膰 widelcem), dodajemy majonez, musztard臋, s贸l, pieprz. Mieszamy. Ch艂odzimy w lod贸wce. Przed podaniem posypujemy szczypiorkiem. 







2 komentarze:

  1. This website was... how do you say it? Relevant!!

    Finally I have found something which helped me. Many thanks!

    OdpowiedzUsu艅
  2. Hi my family member! I want to say that this article is awesome,
    great written and include almost all vital infos.
    I would like to peer more posts like this .

    OdpowiedzUsu艅