tag:blogger.com,1999:blog-7449784132789340950.post9222113060185137944..comments2024-03-29T09:19:11.197+01:00Comments on Moje Walijskie Pichcenie ...: KARPATKA CZYLI BUDYNIOWY ZAWRÓT GŁOWYHelenahttp://www.blogger.com/profile/06782947842426039497noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-7449784132789340950.post-89177780453990363312014-01-04T14:10:20.623+01:002014-01-04T14:10:20.623+01:00Witam Agato :) Już naniosłam poprawki jeśli chodz...Witam Agato :) Już naniosłam poprawki jeśli chodzi o wodę wykorzystaną do ciasta. Jeśli chodzi o masło, to jeśli nie zaznaczam "rozpuszczone" lub "sklarowane" oznacza to, że używamy takiego zwykłego z kostki :) Pozdrawiam cieplutko i zapraszam ponownie! :)<br />Helenahttps://www.blogger.com/profile/06782947842426039497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7449784132789340950.post-4409161672095405572014-01-04T11:19:03.747+01:002014-01-04T11:19:03.747+01:00wszystko bardzo fajnie .tylko prosze o bardziej sz...wszystko bardzo fajnie .tylko prosze o bardziej szczegôłowe przepisy robiac karpatke z pani przepisu (jestem amatorka) zastanawialam sie jakiej wody cieple czy zimna i czy to maslo ma byc sklarowane Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/09295254550643614337noreply@blogger.com