tag:blogger.com,1999:blog-7449784132789340950.post1118732237087965464..comments2024-03-28T10:55:02.670+01:00Comments on Moje Walijskie Pichcenie ...: KARKÓWKA Z CEBULĄ W SOSIE WŁASNYMHelenahttp://www.blogger.com/profile/06782947842426039497noreply@blogger.comBlogger8125tag:blogger.com,1999:blog-7449784132789340950.post-54687576594049712342018-02-13T10:42:06.496+01:002018-02-13T10:42:06.496+01:00Tak, kroimy w plastry po upieczeniu :-) Tak, kroimy w plastry po upieczeniu :-) Helenahttps://www.blogger.com/profile/06782947842426039497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7449784132789340950.post-47179308041304280542018-02-12T17:20:56.825+01:002018-02-12T17:20:56.825+01:00Karkówkę obsmażać w całości a po upieczeniu pokroi...Karkówkę obsmażać w całości a po upieczeniu pokroić?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7449784132789340950.post-39797248667397611802015-08-28T11:01:53.787+02:002015-08-28T11:01:53.787+02:00Dodaję do wrzącego sosu łyzkę zahartowanej wcześni...Dodaję do wrzącego sosu łyzkę zahartowanej wcześniej śmietany, mieszam i już nie podgrzewam.Helenahttps://www.blogger.com/profile/06782947842426039497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7449784132789340950.post-15034856178149094022015-08-27T15:18:29.974+02:002015-08-27T15:18:29.974+02:00wyjąć karkowkę i wtedy wlać śmietane, doprawic i j...wyjąć karkowkę i wtedy wlać śmietane, doprawic i juz nic z nim nie robic? Nie podgrzewac, ani nic?Anonymousnoreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7449784132789340950.post-81844639394091275092015-04-14T13:11:57.678+02:002015-04-14T13:11:57.678+02:00Jaki - to najmniej ważne, zależy jaki posiadasz :)...Jaki - to najmniej ważne, zależy jaki posiadasz :) Ja mam zawsze zamrożony pojemnik bulionu. Czasami jest to warzywny, czasami warzywno-drobiowy.Ilości nie podaję, bo jest bardzo logiczne i uzależnione od ilości sosu, który chcesz uzyskać. Pozdrawiam.Helenahttps://www.blogger.com/profile/06782947842426039497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7449784132789340950.post-82556335455887967522015-04-14T11:57:38.212+02:002015-04-14T11:57:38.212+02:00Ile bulionu i jaki to ma być?? Ile bulionu i jaki to ma być?? Anonymoushttps://www.blogger.com/profile/06370333861662094911noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7449784132789340950.post-64656517996129784682014-09-11T19:01:57.252+02:002014-09-11T19:01:57.252+02:00a ja tak ... średnio lubię, ale mąż uwielbia, więc...a ja tak ... średnio lubię, ale mąż uwielbia, więc dość często serwuję pod różną postacią :))Helenahttps://www.blogger.com/profile/06782947842426039497noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-7449784132789340950.post-44567912495310524722014-09-11T08:43:36.556+02:002014-09-11T08:43:36.556+02:00bardzo lubi karkowke choc nie nalezy do chudych mi...bardzo lubi karkowke choc nie nalezy do chudych mies. Musze koniecznie wyprobowac Twoj przepisAnna Phttp://zdrowo-dietetycznie.bloog.pl/noreply@blogger.com