Szukaj na blogu

poniedziałek, 7 stycznia 2013

ODCHUDZONA JARZYNOWA

Zupka jest naprawdę  niskokaloryczna, nie zawiera ani grama tłuszczu oraz ziemniaków ale naprawdę przepyszna,  i aż słodka od ilości zawartych warzyw.
 Można ją jeść... bez wyrzutów sumienia, kilka razy dziennie.

Składniki:
  • 1/2 kalafiora
  • fasolka szparagowa
  • brukselka
  • 2 marchewki
  • 2 łodygi selera naciowego
  • 1 pietruszka
  • mała cukinia
  • sól
  • zielenina
  • liść laurowy
  • ziele angielskie


Wykonanie:

Wszystkie warzywka pokroić wg upodobania. Zalać wodą, dorzucić ziele angielskie, liść laurowy, posolić. Gotować do miękkości warzyw. Po ugotowaniu posypać natką lub koperkiem.








Brak komentarzy:

Prześlij komentarz

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...

Drukuj

Print Friendly and PDF